Fotballspillere fra VfL Wolfsburg forsvarer tittelen

Ballen er rund og spillet varer 90 minutter - heldigvis fordi det på torsdag kveld på Lisboa Estádio do Restelo for teamet til VfL-treneren Ralf Kellermann fortsatt var uhyggelig: I Champions League-finalen mellom forsvarsspiller Wolfsburg og Svensk runner-up Tyresö FF hadde den brasilianske (og fem-timers verdensspiller) Marta Vieira da Silva og kort tid etter at Verónica Boquete brakte svenskene overraskende i spissen.

Men etter pausen gikk fotballspillerne til VfL Wolfsburg foran 8000 tilskuere i angrepet over: To minutter etter sparken i andre omgang ledet nasjonalforsvaret Alexandra Popp ballen i motstandernes mål. Kort tid etter gjorde lagkamerat og fotballspiller Martina Müller forbindelsen. Selv om svenskene gikk videre med et annet mål fra Marta i 56. minutt, gjorde erstatning Verena Faißt og igjen Martina Müller til slutt 4: 3 for VfL.

En historisk triumf, fordi de var det første tyske laget for å forsvare sin tittel i Champions League - et år etter deres overraskelse vinner mot Olympique Lyon i London. "Vi ville ha likt litt mindre spennende, det var et utrolig spill og en utrolig energiprestasjon av teamet mitt," sa treneren Kellermann etterpå. Vi finner også - og gratulerer de kvinnelige fotballspillerne til den fortjente seieren.

Styrke- og funksjonstester av Randesund Fotball (Kan 2024).

VfL Wolfsburg, Champions League, Champions League, kvinners fotball, wolfsburg, tyresö, finale